Diskuse

Osud osvětimské knihovnice

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milá slečno, setkal jsem se s mnoha názory, ale nikdy jsem neslyšel nikoho tvrdit, že "Osvětim byla příjemné sanatorium". Pokud máte zájem něco zjistit o "opozičních" názorech v této věci, jistě nebudete mít problém cokoliv na internetu nalézt. Ale nepovídejte tady hlouposti.

0 0
možnosti

Kdo nezná svou minulost, je donucen ji opakovat... Ať jsme Židé nebo ne, 2. světová válka patří do naší evropské minulosti. Musíme ji znát a připomínat i hrůzné události, aby se právě již neopakovaly. Abychom to již nedovolili.

0 0
možnosti

Pěkný příspěvek. Jen pár upřesnění. Fredy Hirsch nebyl klasický homosexuál, ale homosexuální pedofil. Za tyto delikty byl odsouzen soudem v Cáchách. O této jeho úchylce / může se doufám pedofil označovat za úchyláka? / hovoří i pan Lustig, jeden z jeho chovanců v Terezíně. Tato informace vyšla v Kavárně MF Dnes, někdy na sklonku 90 let, v rozhovoru s výše jmenovaným. Prý se, dle svých slov, sám stal obětí.

0 0
možnosti

R25a23d41e94k 71L49u39k70á90š

21. 11. 2013 17:35

Nacisté páchali zrůdnosti nejen na židech. Připadá mi, že si přivlastnili veškeré nacisty  vykonané utrpení. Dnes se v Izraeli chovají stejně jako ono za 2.SV.

0 4
možnosti

Děkuji za tip. Knihu si samozřejmě pořídím a přečtu. Ano, tyto všechny hrůzy je třeba neustále  připomínat, aby se nemohly opakovat...........

3 0
možnosti