Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EJ

Pane Bože, odpusť jí, neboť neví co píše.Kohokoliv, jen ne Karla. Má svůj věk, spavou nemoc a neumí česky, loutka v rukou Mirka.

10 9
možnosti
Foto

Myslím, že vím co mluvím! Já Karla nechci, jen říkám, že by byl lepší než Zeman

0 0
možnosti
Foto

Lidé nenaleťte!! Všechno je pragmaticky vykalkulované na efekt, podporované většinou médií a sponzorováno ze zahraničí.

Snažíte se o objektivitu, ale fakt je to jen okamžitá móda, a to velmi drahá pro nás všechny! Pokud by se dostal na Hrad, z knížecí celebrity by zůstal jen - možná vtipný - dědek, tedy když zrovna nespí.Fyzicky pět let nezvládne. Navíc mu nevěřím, že bude hájit ČR.

Nenapadlo Vás, jak takový člověk, rádoby noblesní, může podporovat a krýt šíbra Kalouska? Umí jen klamat tělem a pomáhá mu původ.

Jde o hodně, proto dávám protinázor:

http://streit.blog.idnes.cz/c/315327/Nejlepsi-je-Schwarzenberg-Pro-protektorat.html

12 11
možnosti
JH

J54a35n 41H37l22e69d53í20k

10. 1. 2013 20:49

Dušane, máte pravdu, imperialisté podplatili voliče Schwarzenberga, Sobotky, Fischerové,, Angličané přivezli tuny zlata pro bankéře Fischera a proradní Rusáci podplatili voliče Dienstbiera a Zemana, sympatičtí  Křováci dovezli brilianty a sloní kly na podplacení voličů klauna Franze, který jim slíbil složit hymnu. Všechno je to zkorumpované, všichni kradou jak straky, akorát soudruzi už nekradou, už to nemají kam dávat.

6 4
možnosti
SB

Pozvolný rozpad úvahy a plíživá diseminace smyslu v sebereflexivním tonutí. Derrida by plesal.

0 1
možnosti
Foto

Nevolte "menší" zlo. Zlo zůstane pořád jenom zlem. Takhle si nikam nedostaneme. Doporučuji: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iGVx9kJhVng

2 4
možnosti
LH

Hergot, tak kdo? Kdo volí ty 2 šašky, který vedou v průzkumech? Neznám nikoho, NIKOHO a v internetových diskuzích vidím také: jen ne Zeman x Fischer. Čtu špatné stránky, pohybuji se v kruzích lidí moc hloupých nebo naopak inteligentnějších? Čím to je?

4 2
možnosti
Foto

Já znám bohužel spoustu lidí mého věku, tedy mladých, kteří Zemana volit chtějí! Tedy samozřejmně nepatří mezi mé přátele! :D A pak je tu můj přes osmdesát let starý děda, který jde volit pana Franze....

0 1
možnosti
Foto

I78v83a61n 18M42a54r87e98k

10. 1. 2013 18:33

VOLTE >>>>>[>-] KARLA [>-]>>>>>>>>R^ R^ R^

7 9
možnosti
KC

Nevím, kdo bude prezidentem, ale vím, co Češi udělají: zvolí toho nejméně vhodného kandidáta, takže z bláta se nedostaneme. Pan Schwarzenberg není ideál, ale z té výběrové bídy je pro mne nejpřijatelnější. Pánové Dlouhý a Švejnar to zdůvodnili lépe, než bych to dokázal já, proto je nebudu opakovat.

8 10
možnosti
Foto

rozumím vám, ale podívám-li se na volby optikou možného celkového vítězství, tak byť je mi pan Franz velmi sympatický a vůbec by mi nevadilo, pokud by mě jako prezident reprezentoval, tak svůj hlas dám právě Karlovi a to z toho důvodu, že hlasem pro Franze bych sice volil srdcem, ale můj hlas by zcela jasně propadl a oslabil možnost nezvolit Zemana nebo Fischera. Jde o to, že z prvního kola volby postupují dva kandidáti s největším počtem hlasů a je jasné, že jedním z nich bude buď Zeman nebo Fischer. Tím druhým pak může být ten druhý z výše uvedené dvojice nebo někdo z ostatních kandidátů a tam si troufám tvrdit, že to může právě a pouze Karel, případně Dientsbier - ale tomu dávám tak 10% šanci. No a pokud tedy vidím, že jedním ze dvou kandidátů ve druhém kole bude buď Zeman nebo Fischer, tak jediným, kdo má reálnou šanci jednoho z nich ve druhém kole porazit, je právě Karel - ostatní kandidáti nemají vůči Zemanovi nebo Fischerovi v přímé volbě šanci - tak to bohužel je. Proto budu volit Karla, aby se dostal do druhého kola a měl šanci porazit jednoho z dvojice Zeman nebo Fischer...

7 3
možnosti

Vaše myšlení je zcela špatné. Postoupí-li Karel do 2.kola, tak proti Zemanovi s Fischerem neuspěje, protože celá semknutá a disciplinovaná levice pujde proti Karlovi. Celá ta kampaň vol Karla, nechceš-li na hradě Zemana je uboha anebo zorganizovana obratnými loutkaři a manipulátory.

2 2
možnosti

Bože, Božíčku,

krásné odznáčky ve stylu Sex Pistols, k tomu osobnost aristokrata, který má prý rád hezké ženy a rád spí, protože si to může dovolit. Krásné pocity.

Super hodnocení pro volbu presidenta.

Tak trochu přemýšlení v duchu Karolíny Peake a Kristýny Kočí.

Realita - starej dědek, který chrápe kde může, sotva se hejbe a pouští plyny kde může, jako každý dědek. 

Zkrátka Karlománie - mainstream, Božíčku!;-D

11 9
možnosti
JR

Vy ho znate? Ja znam cloveka, resp. zenu, ktera mu pripravuje program a ten ma nabity kazdy den cca od 9-21h s vyjimkou obeda, ktery i tak nekdy byva pracovni. To bych si sem tam zdrimnul i ja.

11 5
možnosti
TS

R^ Sice jsem si pro první kolo nakonec nevybrala prof. Franze, ale jiného beznadějného kandidáta, ale cítím to podobně, jako vy: Raději pana Schwarzenberga, než Z nebo F ;-)

12 5
možnosti
Foto

Nevybírejte pro první kolo beznadějný kandidáty, Tino, protože druhý kolo už pak nemusí být. Druhý kolo mezi Z a F už není žádný druhý kolo.

9 3
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2169x
Jen malá holka,
co si hraje na spisovatelku,
baskytaristka a textařka,
bohém, poeta a flákač.