Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Karla může volit jen ten, komu současný politický marast vyhovuje. Také jsem do něj před pár lety vkládal určité naděje, ale zklamal mě. Za prvé: Strana, kterou vede, rezignovala na své předvolební sliby a místo slibované liberální politiky zvyšuje levicově daně. Za druhé. Předseda Karel je loutka v rukou Kalouska - nechci prezidenta, který se tak snadno nechá ovlivňovat a manipulovat. Za třetí: Za dobu jeho působení v politice jsem si nevšiml, že by se nějak zasadil o odhalování korupce. To znamená, že buď v tom jede taky spolu s ostatními, nebo trpí nějakým druhem korupční slepoty a nevidí, co dělají jeho kolegové, nebo to prostě jen vidět nechce. Buď jak buď, špatná vizitka pro předsedu strany.

12 2
možnosti
LJ

A nedodrzuje sliby. Jak nekolikrat svojim jednanim dokazal v aferkach kolem VV.

1 0
možnosti
VZ

Jak jsem se rozhodoval koho volit:

Toto nejsou parlamentní volby, prezident bude sólista, kterého nemá kdo při jeho případné nezkušenosti zaučit. Neexistuje protestní volba malé strany. Prezident je jen jeden.

Ihned bude muset vědět, koho jmenovat soudcem, časem i ústavním soudcem nebo členem bankovní rady. Během prvních týdnů pojede na státní návštěvy a tam bude reprezentovat svým chováním celou naši zemi.

Musí umět spojovat, nikoliv rozdělovat českou společnost nekončící kritikou. Jsou důležité jeho zahraniční kontakty a jeho úspěšnost v politickém životě.

Cením si rovné páteře, konzistentních názorů a charismatu.

4 0
možnosti

Karel už je mainstream ? Bohu díky. [>-]:-)V[>-]Snad se lidé vzpamatují alespoň ve dnech voleb. Prosím, hlavně ne Zemana, pokud se máme pohnout dopředu.  Zeman je více než kandidát komunistů kandidátem Václava Klause, mějme to všichni, prosím, na paměti !!!!!!

4 6
možnosti
MJ

Zapomínáte, že ten sympatický kníže má za sebou Kalouska. Bojím se nových hradních našeptávačů. ;-(

11 3
možnosti
JP

Schwarzenberg může navzdory "průzkumům" vyhrát!! Má podporu umělců, inteligence a má i respekt mezi dělníky, je oblíben mezi mládeží.Má zkušenosti a respekt v zahraničí, může vrátit zemi mezinárodní prestiž a doma připomenout selský rozum.Snad se velkému rétorovi Zemanovi nepodaří zakrýt napojení na podivné struktury.

15 6
možnosti
PZ

Volím Karla, nehraje na efekt a je mladší duchem, než se zdá.V[>-]

14 7
možnosti
JS

Karel Schwarzenberg by nás jako prezident okamžitě zaprodal eurodiktárorům, takže je nevolitelný! Naštěstí nemá moc velkou šanci.

12 16
možnosti
Foto

kdo, nebo co je eurodiktátor?

6 0
možnosti
Foto

R67o77m11a66n 39K75o44z60e47l

10. 1. 2013 20:57

Mi se opravdu nelíbí, když už pominu to, že špatně mluví a že všude usíná, tak jeho střídání politických stran a to, že je typický nastrčený předseda, maskot - sám přiznal, že program TOP 09 dobře nezná a příliš o něm nemluví...obvykle vše zaobalí naučenou větou, že musí dělat nepopulární věci a proto ztrácí oblibu.

  Ještě je dobré připomenout, že byl dlouho členem extrémně zadlužené ODA - a dnes tvrdí, že se nemají dělat dluhy.

11 8
možnosti
Foto

I93v98a17n 60M94a84r72e84k

10. 1. 2013 20:30

*****************************[>-] KAREL na Hrad ! ! ! [>-]******************************R^ R^ R^

10 11
možnosti
JS

Přesněji řečeno na hrad Mírov

9 9
možnosti
GI

Na druhou stranu, možná kdybychom si nikdo ty naše "beznadějné" kandidáty  nenechali vymluvit, nebyli by tak beznadějní. Já to tedy risknu, třeba nás bude víc.

3 1
možnosti
GI

Tohle patřilo do jiného vlákna, ale i tak si za tím stojím :-)

0 1
možnosti
JB

J70a80n 14B23u31b50e54n

10. 1. 2013 19:54

Poněkud nechápu ty, kteří nadšeně propagují Schwarzenberga. Ten člověk se 6 let jako člen vlády přímo podílí na stavu naší společnosti z toho 3,5 roku jako předseda druhé nejsilnější vládní strany a vicepremiér. Myslím, že příležítostí a reálných možností na to zlepšit stav věcí v ČR, především těch morálních, měl dost a neučinil tak. Proč by tak měl dělat nyní, navíc z pozice, která reálnou politickou moc do značné míry ani nedává.

15 7
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2169x
Jen malá holka,
co si hraje na spisovatelku,
baskytaristka a textařka,
bohém, poeta a flákač.