Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vidíte, a to tady všichni tvrdí, jaká je svoboda slova. Zatím jen na internetu, v práci však ne. Proto asi tady tak všichni vykecáváme, když v práci musíme mlčet a kývat :-). Jinak, vždy platilo, že mířit nahoru znamená šplhat po zádech druhých. Karma.

3 1
možnosti
LH

Mirko, mluvíte hlavně o práci, ale myslím, že to platí i obecně. Dnes není dost práce pro všechny a proto si někteří lidé myslí, že aby si ji udrželi, musí "bojovat" všemi prostředky. Bohužel máte pravdu a držím vám palce, abyste našla takovou práci, kde budete mít dobrý pocit, myslím, že to v dnešní době také není málo.V

1 0
možnosti
Foto

Právě smutné je to, že to platí obecně.

0 1
možnosti
Foto

no, ano. Člověk a člověk. Jenže to prostředí je tak trošičku pokřiveno. Jaksi třídně. Už v dobách temného bolševika se dětičky ve školičce dělily na ty s bohatšími rodiči a ty s těmi chudšími. "Héč, táta koupil Dáčii a vy jezdíte v trabantu." No a dnes to pokračuje i v zaměstnaneckých vztazích. A jinak se mi to líbilo.:-)

1 0
možnosti
Foto

Přečetl jsem jen první větu a zásadně nesouhlasím. Abyste práci dostala a udržela si ji, tak musíte být především schopná a loajální k zaměstnavateli. A pokud chcete být "agresivní" a vymezit se proti konkurenci, tak se naučte něco víc než umí konkurence. Proti takovému vymezení nemůže být námitek.

1 1
možnosti
JH

Myslím,že byste měl častěji číst víc než jen první větu. Loajalita k zaměstnavateli je sice pěkná věc,ale většinou funguje pouze jednosměrně a v pracovních vztazích to vypadá spíš stylem drž hubu a krok, jestli se ti to nelíbí,tak si můžeš sbalit svých pár švestek. Nevím jestli ještě pracujete a jak,ale evidentně vůbec netušíte jak to například funguje ve velkých nadnárodních firmách (Bosch,Siemens atd.). Tam jste pořád untermensch.

4 0
možnosti
PK

P42a39v74e28l 52K74u59r63a50l

10. 12. 2012 16:29

ano jste jenom "člověk"... to znamená jenom to že máte nějakou strukturu DNA- programu který postavil vaše tělo. (mimochodem je z 97 procent identický s běžnou krysou, proto jsou oblíbeným nástrojem pro medicínský výzkum).

Každý z nás má ten program trochu jiný a tedy jiný soubor schopností a parametrů... (do toho spadají i mentální schopnosti, kterou jsou dané tím jak je postaven váš mozek)

Řeknu li to natvrdo- žádní dva lidi si v ničem nejsou rovny. Pokud vybereme jakýkoli parametr vždy půjde sestavit žebříček nejvhodnějších a nejméně vhodných... podle vrozených dispozic s kterými jde udělat minimum. (tak vyspělé genetické inženýrství ještě nemáme ale blízká se na lepší časy)

0 3
možnosti
KF

K96a93r57e65l 49F76u81k86s39a

10. 12. 2012 17:00

Myslím, že s vrozenými dispozicemi jde udělat docela hodně. Sám znám několik lidí, kteří absolutně promrhali svůj vrozený talent a příkladmo jsou navzdory své inteligenci docela hodně omezení. Řekl bych to tak, že člověk by měl někdy zhodnotit - na to nemám - a řešení nechat na druhém. Já třeba zase lépe umím jinou věc...

2 0
možnosti
JM

Vítejte v reálném světě.

2 1
možnosti