Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

"... nejde o peníze, moc a ani tak o Krista, ale o lidi a jejich víru."

Ale to by nebyla dobrá zpráva o panu papeži, že mu nejde o Krista, který vytrpěl pro mnohé lidi smrt a vstal z mrtvých.

Svatého Petra (prvního papeže) se ptá Ježíš 3x, jestli ho má rád. Správný žebříček hodnot dává: "Miluj Hospodina, svého Boha, celým svým srdcem, celou svou duší, ze vší své síly a celou svou myslí,' a ‚Miluj svého bližního jako sám sebe.'" (Lukášovo evangelium 10.27)

0 0
možnosti
MP

Velmi pochybovačně se o "papeži chudých", Františkovi, vyjádřil náš exprezident Klaus.Už to je pro mne důvod, abych věřil právě té druhé straně, tedy novému papeži.

2 4
možnosti
Foto

P25e28t70r 47K66r14á82l

9. 5. 2013 19:33

myslíte našeho Vaška, co si myslel, že má vždycky pravdu a.............měl vždycky pravdu?;-D

0 0
možnosti
Foto

Hmmm. Benedikt XVI oblahoslavil Pia XII, Pavla VI. a blahoslavil JP II. Takže ř-k církev má ty nejlepší možné papeže. Alespoň podle nich samých.

Tzn. od dalšího adepta na blahoslavenství Františka neomylně chudého nelze očekávat nic nového. Vše půjde stále stejným směrem. A to ...

5 2
možnosti
JZ

Chtěl bych věřit, že neklame a má v úmyslu vše co řekl vykonat.Pak to srovnejme se slovy a hlavně činy těch našich vypasených katolických představitelů.Obávám se , že mu to důkladně vysvětlí.Vzpoměňte co mluvil Havel a co udělal ve skutečnosti..Moc vskutku zřejmě neodolatelně je svůdná.

12 4
možnosti
Foto

Projděte se po ulici, pane Zedníčku a koukněte, kolik "vypasených" lidí tam chodí .... Mnozí jsou vypasení třeba proto, že mají takové dědičné dispozice, mnozí proto, že jsou nemocní, jiní proto, že nedodržují správnou životosprávu. Ze skutečného přejídání je ovšem vypasených lidí menšina.

I proto beru Váš příspěvek jen za obyčejné plivnutí nekulturního člověka proti někomu, koho nenávidím a neumím už najít jiný způsob, jak jej kritizovat, než jej urazit .....Rv

4 13
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2169x
Jen malá holka,
co si hraje na spisovatelku,
baskytaristka a textařka,
bohém, poeta a flákač.