Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už zas Francouzi...předtím to bylo, že nemají rozmazlené děti. Ale mají. Taky tam mají vysoký cholesterol, jako jinde.. navíc, zcela mimo téma, neznám arogantnější národ.

2 0
možnosti

:-) S jídlem nemám problémy, nepřejídám se, alkohol piju pravidelně, ale ne moc,/pivo, víno, liquere/ víceméně se řídím radami prof. Pirka a Samka i když jsou chvíle, že stanovený denní limit překročím několikanásobně. Z hlediska udržení si jakési kondice je důležitý pravidelný pohyb. Nezapomínejte ale, že každý jsme jiný! Všechny ty recepty o zdravé výživě beru s nadhledem.  Pro zpestření dodám: Za totality jsem poslouchal v rozhlase babičku, která se druhý den dožila 100 roků. Ptali se jí, jak zdravě jí. Ráno hned slivovičku/to je i můj případ/, ke snídani bůček a ze zeleniny jenom okurky. Musíte se bohužel smířit s tím, že každý máme svoji svíčku a proto žijme tak, jak nám to vyhovuje!   R^VR^

3 0
možnosti

Co máte proti bufetům? Taková kvalitní "dršťkovka", nebo ovarové koleno s křenem a hořcicí se dají vychutnat v pohodě i vestoje. :-)

6 0
možnosti

V51á56c14l12a48v 14R38o96d

15. 4. 2013 12:56

To víte "BIO" podvodníci se taky chtějí uživit!:-)

5 0
možnosti

E39v34a 86A80d97a92m98o71v75a

15. 4. 2013 12:48

:-) Knížka je napsaná proto, aby vydělala autorovi peníze :o) Žijeme v srdci Evropy, na nás nejde stoprocentně napasovat jídlo Francouzů. Měli bychom se spíš řídit jídelníčkem našich předků - v umírněné míře - a jíst to, co vyroste v našem podnebním pásmu.:-)

3 0
možnosti

No to je sice pravda, ale Francie zas tak odlišné podnebné pásmo není.:-) Ano, mořské ryby tu nemáme, asi proto má taky kdekdo potíže se štítnou žlázou.

A žáby a raci tady taky žijou, vinice taky máme...

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS