Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Paní Karásková jste jasný produkt doby. Nemáte žádnou hierarchii hodnot. Nerad, ale musím říci, že jde především o vaši špatnou rodinnou výchovu. Nevíte co je úcta k lidem, kteří stojí v čele. /rodina, škola, společnost/. I osobní názory mají respektovat ty, které společnost vybrala do čela. Můžeme hledat pravdu, tvořit si názory na okolní svět. Je to pracné, zdlouhavé, uvážlivé. Chce to mimo základní výchovy i práci na sobě.

To nesplňujete.

3 4
možnosti
AK

Vy jste si Husáka a třeba Gottwalda vážil? Pokud ano, tak jste měl taky špatnou výchovu. Podle Vás si musí vážit i dr. Bartáka alis doktora čuněte? Vy jste byl možná zvyklý mlčet. Dnešní generace naštěstí mlčet nemusí. Vy jí nemusíte poučovat. Každý má morální kredit nastavený jinak.

2 2
možnosti
MC

Nevím proč by měl jediný schopný politik mlčet. Uvědomte si prostě to, že pokud by vás to neoslovilo, neměla byste potřebu se k tomu vyjádřit. Buďte ráda, že se můžete dnes k presidentovi kriticky vyjádřit. Je to vaše právo, které jsme tu mnozí z nás před r.1989 neměli. Váš názor je odlišný od mého a přesto je vše vpořádku.:-)

7 6
možnosti
VM

Hezký večer, prozraďte nám kdo vám to nadiktoval, řekl bych že je skoro nemožné aby to bylo z vaší dílny. Vy přece nejste taková jako ten blog co jste podepsala.

4 6
možnosti
BM

Pan Havel byl člověk, a jako každý člověk má své chyby a nedostatky.... Avšak zapsal se do našich dějin v pozitivném smyslu.....Jenže u nás takový nešvar, že si nevážíme svých vyjímečných lidí....

6 7
možnosti
Foto

Já s vámi souhlasím.

3 4
možnosti
JP

J70o66s76e89f 75P45á51n54e29k

12. 2. 2013 18:45

To se pořád šermuje charakterama a přitom se ví kuloví co je realita a co medialní obrázek. Jsou to politici a podstatné jsou názory politické a tam konflikt být musí. Jedni doleva Havel (Dobro) , druzí doprava Klaus (Svoboda) a pak ty kteří nejsou vyhranění a o ty se hraje.

0 0
možnosti
Foto

Mirko, naprostý souhlas... dobře napsáno... :-) R^

6 7
možnosti
JG

Tak jsem projela tu Vaši rubriku: Co musí z hlavy ven,:-) a napadá mne jediné: Už jste do té hlavy zkusila i něco dostat?

6 8
možnosti
JL

Je to tak.R^ Karma

7 5
možnosti
AK

Nebojte, pro normalni lidi je slusnost prirozena vec. A ze se nam starik zacina zesmesnovat, trapne vykrikuje hesla a urazky a nekteri mu tleskaji je jejich vec.  Ono automaticky neznamena, ze kdyz je nekdo prezident tak si ho musim vazit. A tento prezident dela vse proto, aby si ho vazilo co nejmene lidi.  Smutna to postava....

7 12
možnosti
TN

a tak měl našlápnuto, až zblbnul z moci nebo poskoků, to se asi přesně nikdy nedozvíme...už jenom 25 dní a pápá klausi :-D oléééééé R^

4 7
možnosti
Foto

8-o teda až si tohle přečte pan Matějka....budute mít problémy.:-):-)

6 7
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2169x
Jen malá holka,
co si hraje na spisovatelku,
baskytaristka a textařka,
bohém, poeta a flákač.