Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když tak toužíte po tom, aby Vám ostatní říkali Avatare, můžete si nechat celoplošně modře potetovat obličej a třeba to vyjde. Pan Franz provozuje tetovací salon, tak by Vám možná dal i nějakou slevu. Docela by se to hodilo k někomu, kdo čerpá z wikipedie a považuje ji za relevantní zdroj informací.:-)

1 8
možnosti

Ještě bych si dovolila oponovat příspěvku Milana Radka "ševče ,drž se svého verpánku". Politik není žádná profese,nebot jak vidno, politiku provozují často lékaři, takže si myslím, že asi nebyli moc schopní lékaři,když je pro ně lepší činnost v politice- po 6 ti tvrdých letech medicinského studia.Konečně V. Havel byl také umělec a politický amatér a dopadlo celkem dobře.

7 3
možnosti
Foto

Mezi Havlem a Franzem je nebetyčný rozdíl.

Také je určitý rozdíl mezi komunální a vrcholnou politikou.

0 0
možnosti

Pan Franz se mně také jeví jako jediný možný nebot jediný není nijak spjat s minulou ani přítomnou politickou mocí. Doufám, že lidé budou uvažovat  a nenechají se odradit tak nepodstatnou věcí,jako je tetování, že vzdělanost a slušnost je důležitější.

7 4
možnosti

Pan Franz je z kandidatu opravdu jedinym, ktery ma kredit aby se stal presidentem. Je jediny u koho osobne nemam obavy, ze se necha manipulovat politickymi stranami a ma zdrave nazory. A i kdyz ja o volbe presidenta rozhodovat nebudu, rikam panu Franzovi jednoznacne ANO.

9 7
možnosti
Foto

Pan Franz je z kandidatu opravdu jedinym, ktery ma kredit aby se stal presidentem. :-)

1 11
možnosti

sevce drz se sveo verpanku. Cesi maji zvykem hnat do politiky umelce. Spatne to konciva.

7 6
možnosti
Foto

Všem z Vaší rodiny, včetně dědečka doporučuji přečíst tento článek:

http://hassan.blog.idnes.cz/c/312199/Vladimir-Franz-prezident-ze-staryho-kamaradstvi.html

2 12
možnosti
Foto

Váš článek je hezký, bohužel mládež zamilovaná do Franze jej asi nepochopí. Franz je prostě potetovaný a to je tak hustý, že musí být prezidentem ;-D Zajímavým fenoménem je, jak je často vyzvihován fakt, že má vysokou školu. Jakoby to byl jediným studovaným kandidátem na post prezidenta.

3 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2169x
Jen malá holka,
co si hraje na spisovatelku,
baskytaristka a textařka,
bohém, poeta a flákač.